onsdag 26 september 2012

Invandringen är som en sjukdom

Jesper Åkerman har skrivit detta utmärkta inlägg på facebook FriaTider.se:
Ingen kan ha missat, att det går dåligt för länderna inom EU. Hög arbetslöshet, och dålig ekonomi i länderna. Flera politiker, som är politiskt korrekta, påstår att det inte är någon fara. 

Om den här invandringen som har varit, har skadat länderna så mycket, hur ska det då bli bättre genom än mer invandring ? Vissa länder, har nu börjat inse faran. Dom försöker minska invandringen, dom försöker med olika åtgärder, rätta till det hela. 

Men det finns politiskt korrekta politiker, i alla länder. Försöker man rätta till det genom att minska ner invandringen, så blir man kallad rasist. Fast man försöker rädda landets ekonomi. 

I Sverige har man istället ökat på invandringen, fast man hör varningsrop, från dom andra länderna. 

Invandringen är som en sjukdom, där den drar fram. Den är ekonomisk ohållbar, den äter sönder ländernas ekonomi. Arbetslösheten stiger, och i skuggan av arbetslösheten, stiger brottsligheten. Men om det är som en sjukdom, finns det då ingen medicin mot den ? 

Länderna måste minska ner på invandringen. Man skulle ha hjälpt dessa människor i deras egna länder, det hade varit mer humant och ekonomiskt. Det viktigaste som driver länder, till att bli starka och stabila, är ekonomin. 

Den här invandringen är dömd att misslyckas ekonomiskt. Man kan inte ha en hög arbetslöshet, och man kan inte försörja människor med bidrag. Man behöver inte vara ekonom för att förstå det. 

Att så många länder, har gått i samma fälla, är för mig en gåta? Att vara politiskt korrekt, tycks gå före landets ekonomi. Och forsätter det så här, så kommer brottsligheten öka. 

Jag ser inte vilka fördelar det finns med den här invandringen. Man splittrar upp människor, i olika grupper. Vi och Dom. Händer det inte något snart, så kommer invandringen, äta upp land efter land. 

Mitt råd till politikerna är, sluta vara så politiskt korrekta. Och se till att rädda länderna, det är det minsta skattebetalarna kan kräva.

Jag kunde inte ha sagt det bättre själv.

Jag bloggar för att jag vill.

Inga kommentarer: